وضعیت محتوای تکراری بعد از پاندا
?
وضعیت محتوای تکراری بعد از پاندا
در حالی که درست است که پاندا همه چیز را در مورد سئو تغییر نداده است. اما هنوز بدون شک این یک زنگ خطری برای مسائل سئو بوده است که مدت ها نادیده گرفته شده است. اصلی ترین و مهم ترین مسائل مربوط به محتوای تکراری است. اگر چه محتواهای تکراری به عنوان یک مشکل سئو سال هاست وجود دارد. اما نحوه برخورد گوگل با آن به طرز چشمگیری تکامل یافته است. به نظر می رسد با هر به روزرسانی پیچیده تر می شود.
به عبارت ساده، پاندا تلاش گوگل برای بالا بردن سایت های با کیفیت بالاتر از برخی از مالچ های تکراری است. در صورت عدم کنترل موتورهای جستجو را مسدود می کند.
محتوا تکراری چیست؟
اساسی ترین واقعیت در مورد محتوا تکراری این است که دو یا حتی بیش از دو صفحه را می توان با محتوای یکسان یافت. این باعث ایجاد سردرگمی در موتور جستجو در هنگام استفاده از کلمات کلیدی برای دسترسی به مطالب می شود. بیایید با اصول اولیه شروع کنیم. محتوای تکراری زمانی وجود دارد که هر دو صفحه یا بیشتر محتوای یکسانی را به اشتراک بگذارند.
تا کنون به اهمیت میزان نرخ کلیک وبسایت خود و اینکه چطور می توان این میزان را افزایش داد فکر کردید؟ پیشنهاد می کنم جهت آشنایی با بهترین روش های افزایش نرخ کلیک مقاله 9 روش افزایش نرخ کلیک را حتما مطالعه نمایید.
اگر یک یادگیرنده بصری هستید. در اینجا یک تصویر برای شما آورده شده است:
به اندازه کافی آسان است ، درست است؟ بنابراین ، چرا چنین مفهوم ساده ای این همه مشکل ایجاد می کند؟ یک مشکل این است که مردم اغلب تصور می کنند که صفحه یک فایل یا سند است. که روی سرور وب آن ها نشسته است. برای یک خزنده (مانند گوگل بات) ، صفحه هر URL منحصر به فردی است که معمولا از طریق لینک های داخلی یا خارجی پیدا می شود. به ویژه در سایت های بزرگ و داینامیک، ایجاد دو آدرس اینترنتی که بر روی یک محتوا قرار می گیرند به طرز شگفت آوری آسان و اغلب غیر عمدی است. برخی از نمونه های محتوای تکراری عبارتند از:
- توضیحات محصول تجارت الکترونیک به طور خاص
- توصیفات عمومی توسط یک تامین کننده ارائه شده
- در چندین مرکز فروش استفاده می شود.
چرا موارد تکراری اهمیت دارند؟
محتوای تکراری به عنوان یک مسئله سئو مدت ها قبل از بروزرسانی پاندا وجود داشت. با تغییر الگوریتم شکل های مختلفی به خود گرفت. اگر سایت شما دارای مشکلات محتوای تکراری باشد. گوگل MAY از نمایش برخی از مطالب شما به عنوان یک نتیجه جستجو جلوگیری می کند. مانند همه محتواها، هدف آن این است که مرتبط ترین محتوا را در آن زمان به کاربر نشان دهد. گوگل همچنان این صفحات را فهرست بندی می کند. اگر بتواند یک متن را در چندین صفحه مشاهده کند. تصمیم بگیرد که آن ها یکسان هستند. تنها صفحه ای را نشان می دهد که به نظر آن ها بیشترین ارتباط را با سرچ کاربر دارد. اجازه دهید این مسائل اصلی را به طور مختصر بررسی کنیم:
شاخص تکمیلی
در روزهای اولیه گوگل، ایندکس سازی شبکه به سادگی یک آزمایش محاسباتی بزرگ بود. برای مدیریت این آزمون، صفحات خاصی که به صورت تکراری مشاهده می شدند. یا از کیفیت بسیار پایینی برخوردار بودند. در یک پرونده کمکی به نام رکورد تکمیلی ذخیره می شدند. صفحات فوق به طور معمول از نظر سئو به موضوعات درجه 2 تبدیل شدند. هرگونه رتبه بندی تهاجمی را از دست دادند. اما بعدا در سال 2006 گوگل مکمل را به فایل اصلی اضافه کرد. با این حال، این اثرات هنوز هم اغلب فیلتر می شوند. می دانید که هر زمان که در گوگل SERP یک هشدار قبلی مشاهده کردید، نتایج فیلتر شده را دریافت کرده اید.
طرح خزنده
صحبت درباره محدودیت های مربوط به گوگل بسیار دشوار است. زیرا افراد باید به تعداد نامحدودی گوش دهند. هیچ گونه وجوه بدون قید و شرط خزیدن یا مجموعه ای از صفحات وب وجود ندارد که گوگل در وب سایتی آن ها را خزیدن کند. زمانی وجود دارد که ممکن است گوگل برای مدت کوتاهی در وب سایت شما خزیدن را تسلیم کند. به ویژه به شرطی که خزنده ها را به صورت پیچیده به بیرون ارسال کنید. به این ترتیب، وقتی گوگل به چنین محتوا و صفحات تکراری می پردازد. برای همه اهداف و مقاصد، صفحات مورد نیاز شما ممکن است خزیده نشوند یا ممکن است به دفعات زیاد خزیده نشوند.
سرپوش مقررات
به همین ترتیب، هیچ محدودیتی برای تعداد صفحات یک وب سایت وجود ندارد که گوگل می تواند ایندکس کند. به نظر می رسد که یک محدودیت پویا وجود دارد. این محدودیت مربوط به قدرت وب سایت است. با فرض اینکه شما با صفحات دوگانه بی فایده بیشترین رکورد را دارید. ممکن است صفحات مهم تر و عمیق تر را بیرون بکشید. به عنوان مثال، با فرض اینکه هزاران نتیجه جستجوی داخلی را بارگیری می کنید. گوگل ممکن است قسمت بیشتری از صفحه محصول شما را فایل نکند. سایر موارد معادل هستند، سوابق نفخ دار مطمئنا رتبه رتبه شما را تضعیف می کند.
بحث پنالتی
مدت ها قبل از پاندا، هر چند ماه یکبار بحث بر سر وجود یا عدم مجازات محتوای تکراری مطرح می شد. در حالی که این بحث ها نکات معتبری را مطرح می کرد. آن ها غالبا بر معناشناسی تمرکز می کردند. خواه محتوای تکراری باعث پنالتی شود یا خیر. در حالی که در اصل تفاوت مفهومی بین مجازات ها و فیلترها مهم است. نتیجه اصلی برای صاحب سایت اغلب یکسان است. اگر صفحه ای به دلیل محتوای تکراری رتبه بندی یا حتی ایندکس نشده است، بدون توجه به نام آن مشکلی دارید.
حهت مطالعه ادامه این مطلب بر روی لینک روبرو کلیک نمایید. محتوای تکراری در دنیای پس از پاندا
?