ضروری ترین مهارت های یک بازاریاب محتوا
?
ضروری ترین مهارت های یک بازاریاب محتوا
امروزه حدود 91 درصد از شرکت های B2B و 86 درصد از شرکت های B2C که از بازاریابی محتوا به عنوان یک استراتژی استفاده می کنند. واضح است که تقاضا برای بازاریابان محتوای فریلنسر وجود دارد. با این حال، مانند همه استراتژی های بازاریابی، بازاریابی محتوا در طول سال ها تکامل یافته است. فناوری بازاریابی، هوش مصنوعی و حتی تغییرات در تصمیمات خرید، همگی در تبدیل بازاریابی محتوا به یک رسانه پیچیده نقش داشتند.
برای پیگیری تغییرات و به حداکثر رساندن فرصت ها، بازاریابان محتوا باید مهارت های فعلی خود را تقویت کرده و مهارت های جدید را بیاموزند. این که آیا شما تازه کار خود را شروع کرده اید یا مدتی است که بازاریاب محتوا بوده اید. داشتن این مهارت ها برای شما ضروری است.
1- استراتژی محتوا
اولین مهارت از 8 مهارت ضروری بازاریاب محتوا داشتن استراتژی محتوا است. توانایی تدوین و ارائه استراتژی محتوای واضح و منسجم برای بازاریابان متخصص محتوا ضروری است. بسیاری از بازاریابان محتوا می توانند یک استراتژی را اجرا کنند. اما همه آنها نمی توانند تحقیقات لازم را برای تدوین یک استراتژی بلند مدت، ارائه جزئیات روش آبشار که در آن استراتژی اجرا می شود. در نتیجه ایجاد یک برنامه و توانایی انجام تحقیقات لازم انجام دهند. این طرح را برای امضا به موسسان یا مدیران ارجاع دهید.
گاهی اوقات گوگل عناوین را هنگام نشان دادن در نتایج جستجو تغییر می دهد. اما خب احتمال زیاد شما به دلایل خاصی آن عناوین را انتخاب کرده بودید. چطور می توان جلوی این اتفاق را گرفت؟ به همین دلیل پیشنهاد می کنم مقاله 5 راه برای غلبه بر بازنویسی عنوان گوگل را از دست ندهید و حتما مطالعه نمایید.
این مهارتی است که بازاریابان ارشد محتوا در طول زمان کسب و تقویت می کنند. اگر به دنبال یک متخصص هستید، می خواهید در مصاحبه سوالاتی بپرسید که به شما کمک می کند بفهمید آیا آن ها توانسته اند این کار را با موفقیت انجام دهند.
2- مدیریت پروژه
دومین مهارت بسیار مهم برای بازاریاب متخصص محتوا، توانایی مدیریت پروژه است. بسیاری از سازمان ها ابتدا محتوا هستند. اما لزوما متوجه آن نیستند. به این معنا که سازمان های موفق اغلب مطالب وبلاگ، مطالعات موردی و موارد دیگر را برای تبلیغات خود، بازاریابی ایمیلی، مطالب قابل فروش و غیره استفاده می کنند.
این اجازه می دهد تا محتوا نه تنها با موفقیت سئو سنجیده شود، که واقعا خوب است. زیرا شروع با کار سئو می تواند شش ماه یا بیشتر طول بکشد. سازمان های محتوا به یک استراتژی محتوا قوی نیاز دارند که قیف کامل را در نظر بگیرد. آن ها به یک مدیر پروژه قوی نیاز دارند که بتواند به طور واضح از زمان آماده شدن محتوا گزارش دهد. به تیم کمک کند تا برای هر مرحله از قیف محتوای متخصص ایجاد کند.
در واقع بازاریابان محتوا متفکران سیستم هستند که می دانند چگونه ایده، تولید و تبلیغ محتوا را مدیریت کنند. بهترین بازاریابان محتوا از تقویم های محتوا ساخته شده در صفحات گسترده، یا پلتفرم های مختلف برای جلوگیری از درگیری های لحظه آخری استفاده می کنند. آن ها از این تقویم ها برای پیگیری گردش کار محتوا و سررسیدها و ذخیره یادداشت ها و تحقیقات کلمات کلیدی استفاده می کنند. هر چند تقویم به تنهایی کافی نیست.
3- اصول سئو
داشتن یک استراتژی محتوا واضح و مهارت های عالی مدیریت پروژه شما را از شرط لازم برای درک اصول سئو خلاص نمی کند. یک استراتژی بازاریابی محتوا عالی باعث ایجاد ترافیک جستجوی ارگانیک در طول زمان می شود. به کاهش CAC و ایجاد آگاهی از برند و اعتماد به نام تجاری کمک می کند.
اکنون، بازاریاب متخصص محتوا نیازی به دانستن نکات فنی سئو یا نحوه پیاده سازی آن ها ندارد. اما باید درک کافی از الگوریتم گوگل برای ایجاد یک استراتژی محتوا داشته باشد که شما را از نظر شرایط مرتبط رتبه بندی کند. این به او امکان می دهد محتوا را قبل از پخش بهینه کند. از او در مورد ابزارهای بازاریابی محتوا که به طور خاص برای سئو استفاده می کند، بپرسید. پاسخ نباید “هیچ” باشد.
4- مدیریت تولید خلاق
هر قطعه محتوایی که تولید می شود. چه برای وبلاگ شما و چه برای تیم فروش شما، نیاز به طراحی گرافیکی دارد. به هر حال، شما می خواهید با محتوای خود بهترین قدم را بردارید. طراحی عالی به ایجاد انسجام برند در همه دارایی های شما کمک می کند.
مشابه تجربه مدیریت پروژه که در بالا ذکر شد. بازاریابان متخصص محتوا تجربه مدیریت یک خط تولید خلاق را دارند تا اطمینان حاصل شود که تصاویر مناسب و جذاب وبلاگ به موقع تحویل داده می شوند. PDF ها در صورت نیاز برای پایین قیف طراحی می شوند.
از ایجاد ویدیو و پادکست گرفته تا طراحی گرافیک، بازاریابان متخصص محتوا دارای سیستم های فولدر گسترده ای هستند تا دارایی ها را مستقیم نگه دارند. مهارت های همکاری برای کار با طراحان، نویسندگان ، فیلمبرداران و موارد دیگر. بدون وجود سیستم مدیریت دارایی های دیجیتال (DAM)، شرکت ها می توانند دارایی های خود را از دست بدهند. که اتلاف وقت و هزینه است. اغلب زمانی اتفاق می افتد که تیم های خلاق داخلی کوچک می شوند.
جهت مطالعه ادامه این مطلب بر روی لینک روبرو کلیک نمایید. 8 مهارت ضروری بازاریاب محتوا
?